Stimati clienti va rugam sa faceti cunostinta cu regulile si conditiile de comandare a limuzinei:

* Preturile oferite de noi sunt individuale pentru fiecare comanda.
* Plata in prealabil la comandarea limuzinei nu se intoarce clientului, cu exceptia cazului in care compania
nu presteaza serviciile sale din urmatoarele cauze: situatie de avariere, reparatia drumurilor, actiunile
colaboratorilor de politie, situatia de razboi, terorism si alte conditii de forta majora.
* In cazul retinerii limuzinei pina la 30 minute noi includem termenul acesta in timpul aditional.
* La retinerea limuzinei mai mult de 30 minute, la dorinta clientului banii platiti in avans pot fi rambursati numai in cazul cind serviciile noastre nu au fost prestate in nici un fel; sau la dorinta clientului timpul intirzierii poate fi inclus in timpul aditional, ia fel este posibila recalcularea timpului de facto.
* Pretul comenzii nu se schimba si sursele platite nu se intorc in cazul micsorarii timpului de facto al indeplinirii comenzii sau anularea acesteia Ia initiativa clientului.
* Pretul comenzii se mareste pentru timpul aditional al comenzii si pentru toate deteriorarile posibile din
cauza beneficiarului.
* In cazul cind timpul comenzii se apropie la finisare, timpul suplimentar trebuie platit in .prealabil.
* La comandarea limuzinei va rugam sa ne informati despre numarul exact de pasageri care nu trebuie sa fie mai mare decit numarul de locuri de asezare.
* Este important de inteles ca limuzina noastra este intr-un singur exemplar si are o stare termica ideala, cu toate acestea, cu fiecare automobil se poate intimpla o avarie sau deteriorare, in astfel de caz timpul pentru examinarea si rezolvarea problemei va fi exclus din timpul comenzii Dumnevoastra.
* Exploatarea limuzinei poate fi doar pentru timpul preventiv rezervat. Rezervarea timpului suplimentar este posibila doar in cazul in care limuzina data nu are o comanda urmatoare. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru schimbarile de ora facute in ultimul moment. Interesati-va preventiv de existenta comenzii succesive si despre posibilitatea rezervarii timpului suplimentar. La existenta unei comenzi urmatoare va rugam sa calculati corect timpul de drum.

* Se interzice categoric sa se aduca orice obiecte in salonul limuzinei, cu exceptia lucrurilor personale de marime mica, pentru obiectele mari utilizati portbagajul. Se interzice de a scoate vesela din salon, de a pune obiecte pe capota masinei, de a se aseza, culca, pune picioarele pe capota si portbagaj. Nu puneti picioarele pe scaune si pe tejgheta barului in salonul limuzinei.
* Este interzis de a deschide usile pina la oprirea deplina a limuzinei.
* Fumatul si utilizarea substantelor narcotice in salonul limuzinei sunt strict interzise, la fel este interzisa utilizarea bauturilor spirtoase de catre pasageri cu virsta mai mica de 18 ani. Nu se permite de a lasa copiii in interiorul limuzinei fara suparavegherea adultilor.
* Se interzice ascultarea muzicii la volum mare (deoarece aceasta sustrage soferul).
* infrumusetarea de sinestatatoare a limuzinei este interzisa deoarece exista riscul de a deteriora suprafata limuzinei, Ia dorinta clientului ornamentarea se presteaza de catre companie.
* Se interzice amenajarea focurilor de artificii, saluturi si utilizarea focului deschis in interiorul limuzinei sau in apropiere.
* in scopurile de siguranta viteza miscarii limuzinei nu poate fi mai mare de 50 km/ora. Respectarea regulilor rutiere este obligatorie pentru toti. Nu se permite adresarea la sofer cu solicitari si cereri de a incalca aceste reguli.
* Exploatarea limuzinei se permite doar in limitele orasului Chisinau si parasirea razei orasului Chisinau nu se permite sub nici un fel de conditii.
* Ca si in toate masinile de tip limuzina, in automobilul dat aerul conditionat lucreaza la maxima sa capacitate, adica mai slab decit in alte tipuri de autoturisme.
* Balanta se achita soferului sau reprezentantului companiei inaintea urcarii pasagerilor.
* Va rugam sa nu lasati lucrurile personale tara de supraveghere. Noi nu ducem raspundere pentru
pastrarea lucrurilor personale ale clientului.
*In legatura cu faptul ca masina este de marimi mari, si nu toate strazile orasului Chisinau pot acomoda
amplasarea aceasteia pe strazile date - din aceasta cauza oprirea nu este posibila peste tot.


 
RORUEN |
Sus