Copyright 2008-2011     All Rights reserved  tel: +(373) 799 888 79
By Vicolin
 
INFINITY QX56
   Este un model de limuzina care imbina tendinta modei cu personalitatea, rafinamentul volumelor cu stralucirea luxului, orgoliul reprezentarii cu intimitatea discreta. Poate gazdui pana la 24 persoane intr-un ambient cu dotari de inalta clasa si usor accesibile:

- Bar
- Sistemul de aer conditionat,
- Sistemul de sonorizare Hi-Fi,
- Tavanul iluminat,
- Sistemul de lumini decorative.

    Bucura-te de confortul unui voiaj de placere sau poti combina o calatorie de afaceri cu aventura.

   Lincoln Town Car ramine unul din brand-urile cele mai de seama din SUA. Impunator, elegant si cu un design de exceptie, el nu poate trece neobservat. Lincoln Town Car este alegerea perfecta pentru doi, pentru mire si mireasa, insa interiorul sau este creat pentru a transporta confortabil pina la 4 pasageri.

  Doriti sa intilniti un prieten la aeroport - Lincoln Town Car este echipat cu un portbagaj spatios suficient pentru a transporta 4 valize; sau poate doriti sa organizati o intalnire de afaceri - nimic mai simplu, si succesul este garantat!

LINCOLN TOWN CAR SEDAN
   Nunta Dvs. in nici un caz nu este un eveniment caracterizat de simplitate. De aceea, trebuie sa o abordati ca atare si sa nu pierdeti din atentie anumite aspecte, cum ar fi alegerea limuzinei care confera statutul de eleganta, rafinament si lux.
    Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate ale ceremonialului: sosirea la casa miresei, ceremonialul religios, petrecerea la restaurant, furtul miresei, intoarcerea mirilor, chiar si plecarea in luna de miere! Si nu ne oprim aici: partenerii tai de afaceri vor putea calatori impreuna cu tine intr-o limuzina. Nici nu te-ai gandit ce poti face intr-o limuzina.

  Orice e posibil, sa te plimbi cu prietenii prin oras si sa fii invidiat de toti, sa mergi la restaurant intr-o limuzina si aici nu e nevoie sa iti mai spunem cum o sa fii privit. Si ideile pot continua, stim ca ai o imaginatie bogata.

LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINE
CRYSLER PT CRUISER
RORUEN |
                         Stilat Elegant Retro...

    Elegant in fiecare detaliu, Chrysler PT Cruiser este conceput pentru confort, distractie si relaxare maxima. Limuzina de Epoca ce poate gazdui pina la 8 persoane imbina perfect dorinta de lux fara compromisuri si pasiunea pentru performante. Datorita culorii sale deosebite aceasta limuzina nu va trece neobservata pe strada si Dumnevoastra veti fi in centrul atentiei.
   Chrysler Pt Cruiser dispune de:
-Instalatie de aer conditionat
- Monitor LCD
- Sisteme CD/DVD
- Radio AM/FM
- Tavan de oglinzi
- Laser
- Sistemul de lumini decorative
- Bar (bauturi racoritoare si sampanie)

 
LIMUZINE
CADILLAC ESCALADE
               Party in limuzina ca un star!

Cadillac Escalade este alegerea perfecta pentru cele mai importante evenimentele din viata ta. Cadillac Escalade are toate caracteristicile importante ale unei limuzine: design, dotari, specificatii tehnice. Dimensiunile sale mari permit transportul confortabil a pina la 24 de pasageri. O izolare fonica foarte buna contribuie la un confort sporit in orice calatorie si cu orice ocazie. Pentru ca Dumneavoastra sa aveti o calatorie cat mai placuta si mai relaxanta, limuzinele noastre dispun de urmatoarele:

- Podea cu iluminare Disco
- Instalatie de aer conditionat
- 3 monitoare plate LCD
- Sisteme CD/DVD
- Radio AM/FM
- Tavan de oglinzi
- Sistemul de lumini decorative
- Laser
- Bar (bauturi racoritoare si sampanie)
Comanda acum
Comanda acum
Sus
Comanda acum
Comanda acum
Sus
Comanda acum
Sus
FORD MUSTANG
FORD MUSTAN- o adevarata legenda, acum si in Moldova!
Comanda acum
Sus
HUMMER
Comanda acum
Sus
Chrysler 300c
Lincoln Town Car Cabriolet
Comanda acum
Comanda acum
Vezi mai multe fotografii