Sus
SERVICIILE NOASTRE
Calatoria la aeroport
Biznes calatorie
Festivitati corporative
Cortegiu de nunta
Intilnire la materniate
Zile de nastere
Copyright © 2008 - 2010 ·  All Rights reserved  · tel: +(373) 799 888 79
By Vicolin
Calatorie prin Chisinau
                                                              Acum limuzinele in orasul Chisinau se inchiriaza la compania LIMO.MD
RORUEN |
Chisinaul  este un oras frumos si calatoria trebuie sa ofere placerea si deplinatatea senzatiilor. Arendarea unei limuzine in Chisinau pentru astfel de evenimente va depinde de modelul automobilului si de durata calatoriei Dumneavostra. Intelegand perfect responsabilitatea ce se refera la arendarea limuzinelor in Chisinau, noi am atras o deosebita atentie acestei intrebari pe tot parcursul existentei companiei noastre si acum suntem bucurosi sa va propunem cea mai larga varietate de servicii de arendare si inchiriere a limuzinelor. Suntem mindri de faptul ca limuzina noastra este cea mai buna.
- Astfel incat Limuzinele constituie proprietatea companiei noastre, putem nu doar sa garantam idealul lor aspect exterior si starea tehnica ideala, ci si sa oferim cele mai joase preturi pentru arendarea masinilor noastre.
- In compania noastra sunt angajati soferi cu experienta, soferi care sunf familiarizati cu orasul si traditiile sale. Intotdeauna veti avea posibilitate sa modifica itinerarul astfel incat puteti fi siguri ca nu veti pierde nici o clipe din timpul Dumneavoastra. Arenda limuzinei in Chisinau constituie specializarea noastra, de aceea sistemul flexibil de reduceri si a propunerilor speciale va permite sa economisiti pana la 25% din costul serviciilor de arendare si inchiriere a limuzinelor.
-In compania noastra de asemenea aveti ocazia sa decorati masinile dupa gustul Dumneavoastra.

PRIORITATILE CONLUCRARII CU NOI
ITINERARUL CALATORIEI
       Itinerarul gandit cu mult timp inainte al calatoriei de nunta  constituie una din regulile obligatorii ale organizarii corecte a unei nunti. Noi va vom ajuta nu doar sa alegeti locurile de stationare ci si sa determinati ordinea lor si timpul exact al stationarii la fiecare din aceste puncte. Utilizand experienta de mai multi ani de pregatire si desfasurare a calatoriilor de nunta, noi am elaborat un itinerar optimal, ce include curiozitatile traditionale ce sunt vizitate de catre tineri si in acelasi timp permite de a lua in consideratie propunerile voastre.
COMANDAREA LIMUZINELOR
    Comanda limuzinelor a fost tot timpul considerata un vis de nerealizat- masina scumpa cu care calatoresc starurile si oamenii celebri, cei mai bogati oameni ai lumii. Noi dezvoltam acest mit. Aveti posibilitatea sa va convingeti de faptul ca, comandarea limuzinelor este ceva foarte simplu si usor. Trebuie doar sa sunati la Optimum-Techila s.r.l. "LIMO.MD" si noi vom alege un automobil ce va indeplini toate dorintele Dumneavoastra.
Aeroportul international din Chisinau
Teatre si sali de spectacole
Centre de agrement
Saloane de frumusete
Centre comerciale
Parcurile Chisinaului
Oficiile Starii Civile
or. Chisinau
Restaurantele
orasului
INFORMATII UTILE
                                                              Acum limuzinele in orasul Chisinau se inchiriaza la compania Optimum-Techila s.r.l. "LIMO.MD"                  -         COMANDA ACUM LIMUZINA LA COMPANIA NOASTRA SI VISUL TAU VA DEVENI REALITATE!
Galeria noastra
GALERIE
DESPRE NOI
Traim in secolul XXI-lea ceea ce inseamna ca traim in lumea tehnologiilor moderne, a progresului si inevitabil a timpului limitat. Pentru omul de succes autovehicolul nu este o unitate de transport, ci un element care subliniaza statutul lui si leaga toate intr-una singura: formula perfecta pentru dobindirea succesului desavirsit in bussinesul sau.

Propunerea Companiei noastre este pentru acei oameni care au necesitatea de a confirma importanta de a fi la locul potrivit in timpul stabilit, fara retineri, intirzieri sau anulari de ultim moment. Noi Va oferim posibilitatea de a calatori pe strazile orasului in maxim confort, in cel mai scurt timp si in siguranta 100%, toate pentru ca dumneavoastra sunteti important pentru noi.

Am concluzionat deja ca dumneavostra sunteti un om important, iata de ce in
rindurile ce urmeaza vom aduce argumente pro care ar trebui sa va determine pe dumneavoastra sa colaborati anume cu compania LIMO.MD, indiferent daca vorbim despre o necesitate profesionala sau chiar una personala, cum ar fi un cortegiu nuptial, o aniversare/ zi de nastere sau o intilnire de la maternitate.

Noi Vom depune tot efortul pentru ca calatoria Dumneavoastra sau folosirea altor servicii sa fie confortabile si sigure la maxim. Numai rezervind o limuzina a companiei LIMO.MD dumneavoastra puteti pur si simplu scapa de o parte din grijile organizatorice, fiindca nu numai ca va punem la dispozitie una dintre cele mai numeroase si desavirsite flote de masini de lux din Moldova, care include modele unice si exclusive precum Hummer H2, Crysler PT Cruiser, Infinity QX56, Cadillac Escalade, Lincoln Town Limousine, Ford Mustang, Lincoln Town Car Convertible, etc, dar si Va oferim cea mai buna corelatia a pretului si calitatii serviciilor de inchiriere auto. Operatorii nostri sunt primii oameni cu care dumneavostra aveti de-aface, si anume ei dau dovada din start ca ati facut alegerea corecta. In cel mai scurt timp si destul de laconic ei va vor explica si da detalii referitor la oricare dintre optiunile de inchiriere a unei limuzine exclusive si luxoase. Ei va stau la dispozitie 24/7 pentru ca oricind dumneavoastra veti avea nevoie veti primi o consultatie profesionala. Urmatoarea impresie va fi lasata de automobilele din flota noastra de limuzine. Toate masinile sunt noi, arata de parca abia au parasit saloanele de marca si sunt gata sa va incinte cu splendoara sa. Pe linga un exterior bine ingrijit, absolut toate vehicolele sunt dotate in interior cu:
- Bar (bauturi racoritoare si sampanie)
- Sistem de aer conditionat
- Sistem de sonorizare Hi-Fi
- Tavan de oglinzi si Podea cu iluminare Disco
- Sistem de lumini decorative, lasere de diferite culori
- Multiple Monitoare LCD
- Sisteme CD/DVD
- Radio AM/FM, etc.
Soferii nostri, la rindul lor, sunt oamenii caliti care au experienta necesara pentru ca dumneavoastra sa fiti 100% siguri ca totul va fi efectuat la maxima siguranta si fara situatii dificile sau neprevazute. Imbracati la patru ace ei vor avea grija ca transportarea sa fie placuta si rapida, sau lenta si interesanta, pentru ca dumneavoastra sa o memorati pentru tot restul vietii.

Simplicitatea, confortul, deservirea perfecta, rapiditatea amenajarii si prezentarii automobilului – acestea sint principiile de baza a servisului Companiei LIMO.MD.
Indiciu de baza a stabilitatii, sigurantei si perspectivitatii a activitatii Companiei noastre
- este dezvaluirea permanenta a spectrului de servicii pe care noi oferim clientilor nostrii. Odata ce am ajuns la un numitor comun si am mers umar la umar spre cea mai productiva colaborarea vreodata, fiti siguri ca noi va vom tine la curent cu toate ofertele noi aparute cu timpul.
Sa iesi seara pe strazile orasului intr-o eleganta si luxoasa limuzina este un vis al tuturor. Multi dintre noi chiar isi doresc cu ardoare sa aiba in garaj o limuzina proprie. Dar, din pacate, nu este intr-atit de simplu. Deci, varianta optimala ar fi cea de a lua una in chirie. Apelind la acest serviciu, puteti considera visul o realitate deja, iar LIMO.MD vine sa va sustina in realizarea acestuia.
  Anii de experienta anticipeaza si satisfac toate pretentiile clientilor nostri. Atentia noastra fata de nivelul serviciilor acordate tinde sa redefineasca practica LIMO.MD pentru ca fiecare client sa poata profita din plin de confortul si luxul unuei limuzine. Chiar daca timpurile se schimba, compania se mentine pe traditiile vechi cu care a inceput- de la o deservire personalizata pina la atentia acordata fiecarui detaliu, care, cu siguranta pozitioneaza LIMO.MD in afara competitiei.                                     
           LIMO.MD crede cu tarie in costruirea a lungi si durabile relatii cu fiecare dintre  clienti. Este, de fapt, si unul dintre scopuri, care se realizeaza prin furnizarea a servicii de incredere, pe care oricine poate conta.
  Suntem mindri, de asemenea, sa deservim o baza de date destul de diversificata care include de la lideri ai corporatiilor industriale pina la clientii care solicita aceste servicii pentru prima data. Compania se ocupa de fiecare in parte fara a favoriza pe cineva anume. Ne pasa de clientii nostri, iar preferintele si nevoile lor sunt pe primul loc. In caz ca aveti nevoie de o limuzina pentru o nunta, bal de absolvire, aniversare sau orice alta ocazie, LIMO.MD este exact ceea ce cautati.    
  Avem cele mai noi modele de masini, oferite de industria americana. Astfel, aveti la dispozitie Lincoln TownCar pentru 4 persoane, Chrysler PT Cruiser, Hummer H2, Cadillac Escalade pentru 7 si, respectiv, 24 pasageri. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru a intilni un client important, un transport de lux spre o petrecere corporativa sau pur si simplu pentru o iesire in oras, va veti convinge ca LIMO.MD ajunge la timp cu o deservire care este, cu siguranta, superioara.
   La preturi rezonabile primiti nu doar o masina dotata cu toata tehnica contemporana, dar si un sofer “la patru ace”, foarte bun cunoscator al zonelor, experimentat, cu care va veti simti in siguranta pe tot parcursul calatoriei.
   LIMO.MD a stat la dispozitia a sute de clienti, atat corporativi cat si individuali, desrevindu-i cu maxima atentie la fiecare detaliu, masini imaculate si, cel mai important, cu fideliate. Acestia, dar si profesionalismul nostru, definesc impreuna tendinta LIMO.MD spre excelenta. Va garantam ca limuzinele noastre vor ajunge intotdeauna fara intirziere la destinatie. Soferii sunt pregatiti si antrenati in avea o atitudine cat mai serioasa fata de fiecare pasager. Pentru a face o rezervare este suficient sa ne dati un sunet sau sa ne scrieti.

O limuzina LIMO.MD inseamna, cu siguranta, o desrevire la cel mai inalt nivel. Datorita gamei largi de masini, LIMO.MD va ofera limuzine pentru orice gust. Astfel, indiferent de ocazia pe care o aveti de organizat, fie ea o aniversare, nunta sau botez, cu siguranta va doriti ca aceasta sa fie sarbatorita  intr-o maniera memorabila. Aveti incredere, LIMO.MD e calea optimala in acest sens.

Transportul, in zilele de astazi, a demonstrate de nenumeroase ori ca limuzinele nu sunt doar un lux, dar si un instrument de succes in afaceri de asemenea. Intr-adevar, limuzinele sunt cele mai bune in materie de calatorii, fie pentru o intilnire de afaceri ori una cu prietenii sau familia.                                                                               
    In R. Moldova acestea sunt extreme de populare cand vine vorba, in special, de nunti sau botezuri. Cu siguranta LIMO.MD suporta aproape orice ocazie speciala, planuita din timp sau ideile spontane. Cand este vorba despre afaceri, LIMO.MD va va ajuta sa va impresionati clientii si va va permite sa va concentrati anume asupra negocierilor si nu asupra traficului si sofatului. Trebuie sa recunoastem ca libertatea de a discuta afacerile are prioritate totusi. Astfel, o masina inchiriata LIMO.MD va fi de mare ajutor atata timp cat vati duce lipsa de grijile intilnirilor la aeroport, ale ambuteiajelor, itinerarului sau rutele alternative. Soferul se va preocupa de toate aceste situatii.                                                                                                   De obicei, in aeroporturi, este foarte multa lume si o aglomeratie intreaga de masini. Cautind un taxi in aceasta riscati sa decadeti in fata partenerilor si clientilor, plus oboseala isi va spune cuvintul si asupra reputatiei si ea- o mare pierdere de timp care consuma multa enerie. In schimb, o masina privata LIMO.MD va va intilni oaspetii in zona de sosire. Soferul chiar ii va asista cu bagajele. Asta deja inseamna un succes pe linga faptul ca pasagerii vor fi transportati la destinatie la ora potrivita. Da, puteti crede ca un taxi v-ar costa mai putin, dar deservirea este la un nivel mult mai jos. In mod clar, sunt multe argumente in favoarea unei limuzine ca convenienta, stil sau confort. LIMO.MD se poate mindri cu toate, de aceea se bucura de o popularitate imensa. Avind ani de activitate reusita, reprezentantii companii cunosc foarte bine ce anume cere organizarea unei ocazii speciale de la o nunta, petreceri corporative sau baluri de absolvire pina la intilnirile de afaceri.        Deja s-a demonstrat ca o limuzina nu este numai un status, dar si costul acesteea poate fi mai mic ca cel al unui taxi. LIMO.MD dispune de o gama destul de larga de masini. In dependenta de nevoile si preferintele clientilor, aveti la dipozitie o deservire de calitate si masini noi, bine mentinute. Odata ce ati stabilit numarul de pasageri, nu va ramine decat sa optati pentru un Chrusler, Hummer, Cadillac Escalade sau pentru o masina mai micuta de genul Lincoln Town Car.                                                                                     

    In afara de conditia buna a masinilor , primiti si totul ce se cheama o deservire la nivelul cel mai inalt. In acest moment, persoanele de la care vin recomandarile sunt de mare ajutor. Daca nu aveti nici una, va puteti convinge de calitatea serviciilor LIMO.MD cand discutati toate detaliile cu un reprezentant al companiei. Un sofer experimentat ajunge fara intirzieri, este imbracat profesioanl si este perfect constient de faptul ca va sta la dispozitie.
Facind o rezervare la LIMO.MD nu inseamna sa spargi o banca, dar, in schimb, iti face noaptea. Nu ai nici un motiv sa ratezi o astfel de ocazie


LIMO.MD este o bine pozitionata companie de limuzine care activeaza pe tot teritoriul R. Moldova. Aceasta afacere a crescut continuu pentru o perioada lunga de timp, iar acum suntem mindri a avea relatii durabile si o reputatie impecabila in industria transportului.
  Daca sunteti in cautarea acelui ceva si-l doriti a fi special pentru ca o sarbatoare sa fie memorabila, atunci nu trebuie sa priviti mai departe de parcul nostru de masini. LIMO.MD este, in primul rind, un intreg arsenal de pachete individuale si servicii care raspund aproape tuturor cerintelor - de la primblarile de noapte pina la nunti si botezuri. Toate aceste pachete sunt perfect adaptate specificatiilor clientilor. Fiecare detaliu este luat in consideratie cand vine vorba despre o deservire de lux.
  LIMO.MD sustine teoria care spune ca furnizind un serviciu de lux este acelasi lucru ca si cum ai mesteri un obiect de arta unde nici cel mai neinsemnat detaliu nu poate fi neglijat. Astfel, nu ezitati sa ne sunati pentru a face o rezervare, LIMO.MD va va fi alaturi si va va sfatui atat cat este nevoie. Va putem da rapid o cotatie ori puteti solicita un sunet inapoi. Serviile noastre chiar sunt cele mai rapide, sigure si accesibile orice ocazie ati avea de sarbatorit.
  Toate masinile noastre sunt echipate cu cea mai moderna tehnica, astfel clientii se pot bucura de o deservire de prima clasa. O limuzina exclusive va creea o o impresie pozitiva si de durata indiferent de ocazia sarbatorita. In plus, la LIMO.MD se munceste de zor pentru ca sa gasiti si cela mai mici si avantajoase preturi. Un mare procent din success compania il datoreaza echipei incomparabile de soferi, care sunt inalt calificati si antrenati profesional. Ei sunt mereu la dispozitia fiecarui client cu toate pretentiile acestora.
   Clientii nostri revin intotdeauna dupa perioade nu prea lungi de timp. LIMO.MD este locul unde se tinde a oferi acea individuala atingere si tratare fie pentru o nunta, un bal de absolvire sau un simplu transfer dintr-un punct in altul. Atentia noastra fata de orice detaliu, cu siguranta, va va transforma seara in una mai mult decat speciala. Puteti sta confortabil pe canapea, servind cu placere bauturile din barul din interiorul salonului. Fiti siguri, soferul va fi cat se poate de punctual si responsabil, iar D-stra veti ajunge in siguranta la destinatia prestabilita. Puteti opta pentru atmosfera dintr-un Lincol TownCar, pentru una dintr-un Chrysler PT Cruiser pentru 7 persoane, sau puteti alege masivul Hummer H2 roz sau traditionalul alb al Cadillac-ul cu o capacitate de pina la 24 de pasageri. Luind in vedere ca toate masinile sunt proprietate LIMO.MD, acestea au toate detaliile bine puse la punct si sunt intr-o stare impecabila.
  Calatoriti in cea mai buna si impecabil mentinuta limuzina spre cinema, teatru, spre un restaurant special sau colindati strazile orasului fara a pierde timpul si cheltuieli in parcari. Va puteti relaxa in stiinta ca veti ajunge la timp si in siguranta. Va veti putea desfata chiar si bind alcool fara grija de a conduce masina spre casa. Cu o vasta experienta LIMO.MD este ideala optiune pentru o seara reusita.

  LIMO.MD este recunoscuta ca fiind lider in industria transportului din R. Moldova care ofera finete in luxul masinilor, angajati profesionali si servicii de incredere. Compania noastra ofera, de alfel, si un diversificat parc de automobile, toate ultimul model de la sedane pina la limuzine cu o capacitate impozanta de pasageri.
  Intelegem cererea unei deserviri de calitate, tocmai de aceea profesionalismul nostru va reflecta imaginea pentru care optati. Deservirea la un inalt nivel a clientilor este scopul principal al companiei si ne dorim ca sarbatoarea D-stra sa devina o experienta de neuitat. LIMO.MD va garanteaza ca serviciile noastre sunt nu atat confidente cat individuale, iar fiecare se va convinge de acest lucru apelind macar o singura data la noi. Chiar veti fi surprinsi, intr-o oarecare masura, de costurile anvantajoase si rezonabile pe care le promovam. Acesta este inca un plus care sustine popularitatea LIMO.MD.
   Ati putea crede, totusi, ca inchiriind o limuzina ar fi prea scump, dar o sa gresiti avind o astfel de parere. Costurile nu sunt mult mai ridicate decat ale unui taximetrist, dar, in schimb, primiti o deservire cotata la nivel de VIP. In plus, lasind un sofer experimentat sa coduca este mult mai confortabil decat sa pierdeti vremea incercand a intelege sistemul de circulatie al orasului, in special cand aveti si bagaje. Daca aveti a celebra o nunta, cuconada, botez, aniversare sau un bal de absolvire, de asemenea, varianta optimala ar fi o limuzina LIMO.MD.
  Comapnia activeaza in domeniul inchirierii limuzinelor de ani buni. Experienta acumulata ne permite sa intelegem si sa subintelegem toate preferintele fiecarui client atunci cand vine vorba de transport. Toate masinile parcului nostru, sunt, de altfel, modele ale confortului si ale luxului. Indiferent de festivitatea care urmeaza a fi sarbatorita, de la ceremonia de nunta pina la transferuri de la sau spre aeroport, masinile noastre sunt fruntase, gata sa raspunde nevoilor clientilor.
  Colectivul profesional si soferii experimentati va garanteaza siguranta, promtitudine si deservire eficienta, necatind la faptul ca calatoriti din placere sau faceti afaceri.
  Aventurile in limuzinele LIMO.MD chiar sunt minunate modalitati de a iesi afara,  de a cunoaste oameni noi, de a cunoste locuri si lucruri noi si de a va distra pe cinste. Cand sunteti in cautare de locuri frumoase in Chisinau, cu siguranta, veti avea sansa sa faceti si mai multe stopuri. Lasati-l pe prietenosul si amabilul sofer sa va conduca la un restaurant unde va puteti petrece placut timpul impreuna cu prietenii sau famila. Cand aveti in fata o astfel de aventura, cel mai bine ar fi sa fiti pregatiti, totusi, pentru timpurile cele mai reusite din viata. Deja ar fi bine sa va faceti un itinerar si sa stabiliti unde va fi primul stop.
  LIMO.MD se dedica in totalitate mentinerii loialitatii clientilor, iar aceasta satisfactie ne conduce succesul. Angajatii nostri se mindresc cu munca pe care o au, sustinind scopurile companiei, tinind cont si respectindu-i inceputurile subrede, dar care s-au pozitionat atat de bine in timp. Fidelitatea nostra si serviciile de incredere LIMO.MD ne detaseaza de restul companiilor, iar clientii revin mereu an dupa an…


  Cand este vorba despre LIMO.MD, inseamna ca este vorba, in primul rind, de un serviciu de inchirere a limuzinelor care va va depasi toate asteptarile in ceea ce priveste transportul, incepind cu parcul imbecabil intretinut de masini, cu deservirea bine organizata, soferii profesional antrenati si terminind cu satisfactia primita de la fiecare calatorie.
  Este usor de stabilit de ca anume LIMO.MD este prima optiune intotdeauna. Serviciile de inchiriere, soferii experimentati si satisfactia clientilor sunt prioritatile noastre. Web-site-ul LIMO.MD face si mai usoara alegerea masinii, fie pentru nunti, baluri de absolvire, petreceri corporative sau orice alta ocazie. Doar rasfoiti galeria si optati pentru Lincoln TownCar sau pentru Crysler PT Cruiser, Hummer sau Cadillac Escalade. Gasiti orice de la intilniri la aeroport pina la nunti exotice si retro pe teriotoriul Chisinaului si nu numai.
  Suntem dedicati unei desreviri de prima clasa la preturi cat se poate de rezonabile. Astfel, va oferim placerea de a petrece timpul placut in oras fara ca D-stra sa va cheltuiti prea tare.
LIMO.MD activeaza de o perioada suficienta ca sa ajunga in topul celor mai populare companii in R.Moldova. Am vazut zeci de companii care vin si pleaca din cauza deservirii sarace, vehicole substandardizate, cotatii nu tocmai portivite si o atitudine neserioasa. Cu siguranta si sistemele de securitate, toate puse la punct, masinile LIMO.MD sunt dotate cu cea mai noua tehnologie pentru a asigura calitate si eficienta fiecarei calatorii. Lasati in seama reprezentantilor nostri planuirea si organizarea urmatoarei D-stre intilniri sau afaceri si va veti convinge singuri. Va oferim o limuzina sau un sedan care, cu siguranta, va raspunde pretentiilor fiecaruia. Noi suntem acei care discutam toate detaliile, D-stra nu trebuie decat sa savurati placerea de a calatori cu LIMO.MD.
   Este scopul nostru de a furniza servicii de inalta calitate pentru a da un plus de imagine fie companiei sau festivitatii D-stra. Orice posibila tendinta este atinsa de LIMO.MD.  Fiti atenti la companiile care ofera preturi mai mici, de obicei, acestea nu se supun standardelor cuvenite, iar ca rezultat se vede o imensa diferenta intre ceea ce cautati si ceea ce gasiti.
  Alegand intotdeauna cele mai rapide si sigure rute, noi evitam zonele problematice si situatiile de trafic. Astfel, petrecerea din plan va incepe la ora stabilita si puteti fi siguri ca veti ajunge la timp la destinatie in maxim confort si siguranta.
  Intelegind ca o reputatie impecabila cere in primul rind calitate, fiecare reprezentant LIMO.MD este special antrenat si pregatit - o continua investitie in echipa noastra va garanteaza o experienta pozitiva si profesional organizata in acelasi timp. Asadar, in caz ca sunteti gata pentru a colinda strazile orasului intr-o masina exemplara, nu ezitati sa ne dati un sunet pentru a purcede imediat la organizarea intinerarului.

Transformati urmatoarea D-stra ocazie intr- una de neuitat cu LIMO.MD!