Copyright 2008     All Rights reserved  tel: +(373) 799 888 79
By Vicolin
SERVICIILE NOASTRE
Noi Va propunem citeva oferte speciale la alegere Dumneavoastra:
- Calatoria la aeroport
- Biznes calatorie
- Festivitati corporative
- Cortegiu de nunta
- Intilnire la maternitate
- Ziua de nastere
- Limuzina pentru petrecere
- Calatoria prin Chisinau si multe altele.
Calatorie la aeroport

Compania
Optimum-Techila s.r.l. "LIMO.MD" Va intilneste si Va petrece pe Dumneavoastra si partenerii Dumneavoastra de afaceri spre aeroport si Va oferi o calatorie confortabila si sigura.Biznes calatorie

Unde de desfasurat bizness intilnire?
La restaurant e galagios si sint multe persoane straine, in oficiu este inconfortabil si prozaic... Dar este o solutie! Comandati o limuzina de la Compania
Optimum-Techila s.r.l. "LIMO.MD". La dispozitia Dumneavoastra este limuzina speciala de high clas cu izolare contra galagiei sporita.
Sobru ca biznes costum, incapator ca un avion privat - in asa automobil calatoriti numai Dumneavoastra si VIP persoane. Acum contractele se incheie din mers.
Festivitati corporative

Compania Dumneavoastra sarbatoreste jubileu? Ne grabim sa Va felicitam si sa Va oferim o limuzina. Dumneavoastra deja ati ales un restaurant in Chisinau sau planificati sa sarbatoriti un eveniment semnificativ? Au ramas citeva zile pina la data X, dispozitia e de sarbatoare, dar a aparut o intrebare: Cine nu va servi alcohol? Raspunsul e evident - soferul nostru. Si Dumneavoastra veti incepe sarbatoare pe drum in limuzina.

Cortegiu de nunta

Limuzina prezinta o parte integranta a nuntii de astazi.
CADILLAC ESCALADE  va satisface  cerintele celor mai exigenti tineri casatoriti.
Retineti, ca comandarea limuzinei (in special vara) e dorit sa fie cu 1,5-2 luni inainte. Iarna e posibil sa comandati limuzina cu 2-3saptamini inainte. Altfel pentru data necesara e posibil sa nu gasiti limuzina libera.


Intilnire la maternitate

Timpul trece, viata se schimba, copiii cresc....
Dar amintirile ramin: primul zimbet, primul pas, intilnire la maternitate.
Cadonativa Dumneavoastra si familiei Dumneavoastra intilnire la maternitate.
Ati auzit noutatea? Cocostircii nu mai aduc copii. Copii aduc in limuzine.

Zile de nastere

Se apropie ziua de nastere si deja Va ginditi cum sa faceti o sarbatoare placuta si neobisnuita pentru oaspetii Dumneavoastra?
Cadonati-va Dumneavoastra si prietenilor  Dumneavoastra un cadou de neuitat -  limuzina de Ziua de Nastere!
Pe parcursul calatoriei veti avea ocazia sa discutati cu prietenii si sa  sarbatoriti in salonul confortabil a limuzinei, si intre timp sa Va plimbati prin locurile frumoase a Chisinaului.

Calatorie prin Chisinau

Cite locuri frumoase cunoasteti in Chisinau? Si cind ultima data ati fost pe acolo?
Coplesiti de viata cotidiana orasaneasca - noi nu mai observam frumusetea care ne inconjoara. Cum arata orasul nostru, dar  monumentele lui, strazile marcante si parcurile unice - sint tot atit de frumoase ca  sa le admiri!
Cadonati-va Dumneavoastra si oaspetilor Dumneavoastra o calatorie prin orasul Chisinau in limuzina.
In salonul confortabil a limuzinei noastre veti descoperi din nou frumusetea capitalei iar oaspetii Dumneavoastre se vor aduce aminte toata viata de calatoria aceasta!
Sus
 
zi de nastere limuzina
RORUENSP |